Voit osallistua tämän wikin muokkaamiseen luomalla tunnukset Wikispaces-palveluun (jos sinulla ei niitä vielä ole) ja sitten pyytämällä tämän wikin jäsenyyttä.
HUOM: Nyt wiki on avattu muokattavaksi kaikille, myös anonyymistä. VOit silti halutessasi luoda tunnukset jta tehdä muokkaukset sisälle kirjautuneena.
- - - - -

Teematiimien jäseniltä edellytetään tammikuussa kirjautumista tänne, mutta muutkin teemoista kiinnostuneet ovat tervetulleita antamaan oman asiantuntemuksensa käyttöön. Wikispaces julkaisi hiljattain mobiiliversiot, joka toimivat monelta osin ainakin Android-tabletilla ja iPadilla. Tällöin muokkauspainikkeet löytyvät eri kohdista kuin mitä alla on kerrottu.

Näin luot itsellesi tunnukset Wikispaces-palveluun:
  1. Mene osoitteeseen http://www.wikispaces.com/ ja valitse sivun yläosasta EDUCATION ja sitten alempaa kohta TEACHER. Sieltä löydät jälleen vihreän laatikon SIGN UP AND START YOUR WIKI.
  2. Anna itsellesi käyttäjänimi (username). Aina kun teet wikiin muutoksia, ne näkyvät tämän käyttäjänimen tekeminä.
  3. Määrittele itsellesi salasana ja anna sähköpostiosoitteesi.
  4. Valitse vielä Make a wiki -kohtaan NO ja liity joukkoon JOIN.
  5. Käy klikkaamassa sähköpostiisi tullutta vahvistusviestiä.
  6. Klikkaamalla käyttäjänimeäsi oikeasta yläkulmasta pääset kohtaan SETTINGS eli asetukset. Ne kannattaa katsoa läpi ja erityisesti kohta EMAIL MONITORED CHANCES. Voit valita esim. yhden viestin päivässä, missä kerrotaan tehdyistä muokkauksista.
Tähän wikiin pääset mukaan seuraavasti.
  1. Kun sinulla on tunnukset Wikispaces-palveluun, palaa tänne Teematiimit-wikiin.
  2. Näet sivun yläosassa tekstin JOIN NOW. Kirjaudu siitä sisälle ja pyydä jäsenyyttä (Request Membership). Halutessasi voit kirjoittaa siihen lyhyet perustelut - se on toivottavaa, jos et ole minkään teematiimin jäsen.
  3. Odota hetki, hyväksyn sinut jäseneksi, kun seuraavan kerran olen koneen äärellä.
  4. Tämän jälkeen pääset muokkaamaan wikiä painamalla aluksi oikean yläkulman EDIT-napista ja muutokset tehtyäsi SAVE-napista.

Jos tarvitset apua, pyydä sitä teematiimisi ohjaajalta tai Matleenalta, niin autamme eteenpäin!